Ο ιδρ
Ο ιδρυτής των IST και ΣΒΙΕ, Δρ Δρακούλης Φουντουκάκος συζητάει με τους σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους του BSc (Hons) International Business (Catholic University of Lyon) στο IST College σε μια διαδραστική και ειλικρινή, ανοικτή συζήτηση.
Ο ιδρυτής των IST και ΣΒΙΕ, Δρ Δρ

Ανοικτή Συζήτηση του Ιδρυτή IST και ΣΒΙΕ με τους Σπουδαστές

Ο ιδρυτής των IST και ΣΒΙΕ, Δρ Δρακούλης Φουντουκάκος συζητάει με τους σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους του BSc (Hons) International Business (Catholic University of Lyon) στο IST College σε μια διαδραστική και ειλικρινή, ανοικτή συζήτηση.

Οι βασικοί άξονες συζήτησης κινήθηκαν - όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο - γύρω από την φοιτητική ζωή των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και την διασύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.  Κάποια από τα κύρια σημεία που εστίασε η συζήτηση ήταν η δυνατότητα δημιουργίας συνεργιών με την αγορά εργασίας, η εκπαίδευση στην πράξη από στελέχη της αγοράς και επίσκεψη στις επιχειρήσεις, καθώς και η ευαισθητοποίηση όλων στην κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό.

Αυτή η συζήτηση καθιστά σαφές πως στο IST και τη ΣΒΙΕ, οι σπουδαστές δεν είναι απλοί παρατηρητές, αλλά αυτοί που συμμετέχουν και καθορίζουν πολλές φορές τις εξελίξεις!

Γιώργος Τσέγκας
2-ετής σπουδαστής του MSc(Hons) International Business