Την Π
Την Πέμπτη 16/03 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών των τμημάτων Τεχνικός Καλλυντικών & Φαρμάκων και International Business, του IST και της ΣΒΙΕ στης εγκαταστάσεις της Apivita, της πρώτης εταιρείας φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα.
Την Πέμπτη 16/03 πραγματοποιήθηκε &epsil

Επίσκεψη των φοιτητών IST & ΣΒΙΕ στην Apivita

APIVITA: THINK LOCALLY ACT GLOBALLY

Την Πέμπτη 16/03 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών των τμημάτων Τεχνικός Καλλυντικών & Φαρμάκων και International Business,  του IST και της ΣΒΙΕ στης εγκαταστάσεις της Apivita, της πρώτης εταιρείας φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της εταιρείας εύχαροι και προσιτοί, υποδέχτηκαν τους σπουδαστές με μια κούπα ζεστό τσάι του βουνού και παρουσίασαν εκτενώς το όραμα, τις αξίες αλλά και τις προκλήσεις που διέπουν την κουλτούρα της Apivita αλλά και ολόκληρο τον κλάδο. Μετά την ξενάγηση, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους φοιτητές. Η φράση “Think locally, act globally” όπως εκφράστηκε από τους ανθρώπους της εταιρείας αντανακλά την στρατηγική καινοτομίας, πρωτοπορίας και διαφορετικότητας, χαρακτηριστικό γνώρισμα αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό!    

Για τους φοιτητές της ΣΒΙΕ, της πρώτης σχολής επαγγελμάτων υγείας στην Ελλάδα (1967) και του IST, ενός διεθνοποιημένου ιδρύματος που προάγει την επιχειρηματικότητα και τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, επισκέψεις σαν και αυτές αποτελούν πραγματική εμπειρία και παράλληλα κίνητρο-ερέθισμα για το μέλλον. Η άμεση επαφή με τις γραμμές και τις διαδικασίες παραγωγής, τα διοικητικά τμήματα και τις εγκαταστάσεις, εν γένει, αντικατοπτρίζει για κάθε νέο την εικόνα του αύριο. Εκεί, που καλείται να εφαρμόσει τις γνώσεις του στην πράξη, να δημιουργήσει, να παράξει, να προσφέρει και να λάβει όφελος.

Ευχαριστούμε θερμά την Apivita και ιδιαίτερα τον CEO κύριο Λουκά Παπάζογλου και τον HR Manager κύριο Τάσο Τσουκαλά για την υποδοχή και φιλοξενία. Δεν λέμε αντίο, παρά μόνο εις το επανιδείν!