Νέα

Το Τμ
Το Τμήμα Ψυχολογίας του IST διοργανώνει, στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00- 20:00, Bazaar με σκοπό την ενίσχυση της Μη- κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής».
Το Τμήμα Ψυχολογίας του IST δι&

Bazaar "Δρόμοι Ζωής"

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00-20:00, το Τμήμα Ψυχολογίας του IST και πιο συγκεκριμένα, οι πρωτοετείς φοιτητές του BSc Psychology του University of Limerick, στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής Ψυχολογίας, όπου καλούνται να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μία φιλανθρωπική εκδήλωση, διοργανώνει Bazaar με σκοπό την ενίσχυση της Μη-κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής».

Στο Bazaar θα υπάρχει και κλήρωση λαχνών με πολλές εκπλήξεις! 

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το Πανεπιστήμιο του Limerick τιμήθηκε με το Sunday Times University of the Year 2015 και έλαβε από τον ανεξάρτητο φορέα QS Stars, 5 αστέρια για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων, την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης, τη διδασκαλία, τη διεθνοποίηση και την υποδομή.

Δρόμοι Ζωής

Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια συνειδητά εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης. Δραστηριοποιείται από το 1996 στο Γκάζι και τις γύρω περιοχές. Επίσημα ιδρύθηκε ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία το 2000 και από τότε λειτουργεί καθημερινά στο Κέντρο Επικοινωνίας, στο Γκάζι.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.dromoi-zois.gr