Νέα

Δωρεά
Δωρεάν Big Data & Internet of Things Ημερίδα στο IST College την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017. Η χρήση του όρου Big Data & Internet of Things, καθώς και η χρησιμότητα τους για τους επαγγελματίες, αποτελεί την αφετηρία στην...
Δωρεάν Big Data & Internet of Things Ημερίδα στο IST College τ&e

Big Data & Internet of Things στο IST College

Δηλώστε Συμμετοχή στην Φόρμα

Το Σεμινάριο είναι Δωρεάν και δίνονται Βεβαιώσεις Συμμετοχής.Ημερομηνία και Χώρος Διεξαγωγής: 2 Ιουνίου 2017, από τις 17:30 έως τις 20:30 στον χώρο του IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο.

Η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη, αναπτύσσει ένα νέο περιβάλλον κάτω από το οποίο οι επαγγελματίες αναθεωρούν την άποψη τους ως προς τον τρόπο ανάκτησης, συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών για την διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών.
Η χρήση του όρου Big Data & Internet of Things,καθώς και η χρησιμότητα τους για τους επαγγελματίες, αποτελεί την αφετηρία στην προσπάθεια ανάπτυξης μιας σκέψης η οποία θεωρεί την Πληροφορία ως κεφάλαιο σε κάθε επιχείρηση ώστε να υποστηριχθεί με βέλτιστο τρόπο η διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Στο πλαίσιο αυτής της Ημερίδας, οι ομιλητές καλούνται να ξεδιπλώσουν τις έννοιες Big Data & Internet of Things, δίνοντας παράλληλα πλήθος παραδειγμάτων αντλούμενα από τον κόσμο των επιχειρήσεων.