Νέα

Τρίτη
Τρίτη 26 Μαΐου, 18:30
Τρίτη 26 Μαΐου, 18:30

Business Voice: Diana Shipping Inc.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνεται στο IST σειρά διαλέξεων και παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Business Voice». Οι καλεσμένοι-εισηγητές, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, μέσα από τις παρουσιάσεις τους, κατατοπίζουν για θέματα τα οποία αφορούν στις εταιρείες τις οποίες εκπροσωπούν, για θέματα επικαιρότητας, αλλά και για παραδείγματα περιπτώσεων που έχουν αντιμετωπίσει, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες όλων των κλάδων της οικονομίας.

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, δύο στελέχη της DIANA SHIPPING INC., ο κ. Σίμος Παληός (CEO) και ο κ. Ιωάννης Ζαφειράκης, (Chief Operating Officer) θα επισκεφτούν το IST για να μιλήσουν για τον σπουδαίο τομέα της Ναυτιλίας, εν μέσω δύσκολης οικονομικά συγκυρίας, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η εταιρεία DIANA SHIPPING INC.είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο, ενώ είναι εισηγμένη και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE). Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία ώστε και εμείς, αλλά και οι φοιτητές μας να έρθουμε σε επαφή με εκπροσώπους ενός από τους σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας!