Νέα

Put your k
Put your knowledge & skills to work!
Put your knowledge & skills to work!

Career Day

Την  Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 09:00 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί, για 18η φορά η Ημέρα Καριέρας όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές του IST να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με στελέχη εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για να αποκτήσουν οι φοιτητές εμπειρία από τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας. Την Ημέρα Καριέρας, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και οργανισμών έρχονται στο IST και συζητούν με τους φοιτητές υπό μορφή συνέντευξης, τις προοπτικές της επαγγελματικής πορείας και σταδιοδρομίας τους.  Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η επαφή, η ανταλλαγή απόψεων και η εξοικείωση των φοιτητών μας με τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων στη σημερινή, δύσκολη πραγματικότητα, προκειμένου να βοηθηθούν στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να προσκομίσετε το Βιογραφικό σας Σημείωμα μέχρι τις 27 Μαρτίου 2015 μέσω e-mail στην κα Τίνα Ζώη στο [email protected] ή στην κα Τάνια Κωφίδου στο [email protected]