Νέα

Η Τελ
Η Τελετή Αποφοίτησης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια θεσμό στο IST. Η φετινή Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή των Πρυτανικών αρχών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του IST και του συνεργαζόμενου Βρετανικού Ιδρύματος, University of Hertfordshire.
Η Τελετή Αποφοίτησης αποτε&lam

Τελετή Αποφοίτησης του IST στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Τελετή Αποφοίτησης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια θεσμό στο IST. Η φετινή Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή των Πρυτανικών αρχών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του IST και του συνεργαζόμενου Βρετανικού Ιδρύματος, University of Hertfordshire.  

Παρουσία των Γενικών Διευθυντών του IST κ.κ. Γ. Καστρινάκη και Δρακ. Φουντουκάκο, καθώς και κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και γονέων, θα απονεμηθούν οι Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί  τίτλοι σπουδών, σε μια εκδήλωση που ακολουθεί το ακριβές τελετουργικό της αποφοίτησης που πραγματοποιείται στη Μ. Βρετανία, από το University of Hertfordshire. 

Είμαστε υπερήφανοι για τους αποφοίτους μας και θέλουμε να τους στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο! Έτσι, φέτος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της αποφοίτησης, θέλουμε να τιμήσουμε έναν απόφοιτό μας που έχει διακριθεί για το επιχειρηματικό, επιστημονικό ή κοινωνικό του έργο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο να αναγνωριστεί η προσπάθεια και το έργο των αποφοίτων μας.

Η Τελετή Αποφοίτησης αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή στη ζωή κάθε φοιτητή του IST. Αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών τους να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση των εφοδίων τους έτσι ώστε να εξελιχθούν και να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και οικονομίας, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία. 

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειες τους το τελείωμα μιας εποχής και την αρχή μιας νέας που ξεδιπλώνεται μπροστά τους. 

Στο IST, οι φοιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο. Κύριο μέλημά μας είναι κάθε φοιτητής να εξελιχθεί και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο IST να είναι πλέον ένας μορφωμένος, ανεξάρτητος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεξιότητες ενήλικας.