Νέα

Την Τ
Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, 17:30 – 20:30, το IST College διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Open Day για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους...
Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, 17:30 – 20:30, &tau

Open Day (3 Σεπτεμβρίου)

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, 17:30 – 20:30, το IST διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Open Day για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και να ενημερωθούν για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι θα περιηγηθούν στο υπερσύγχρονο κτίριο του IST κι να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη φοιτητική ζωή στο IST.

Έλα να γνωριστούμε!

Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο παρακολουθώντας προγράμματα σπουδών διακεκριμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού, μένοντας στην Αθήνα και σπουδάζοντας στο IST!

  • University of London International Programmes
  • London South Bank University
  • Catholic University of Lyon

Συνάντησε τους ακαδημαϊκούς υπευθύνους & ενημερώσου για τα προπτυχιακά & μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών!

Ζήσε τη φοιτητική εμπειρία! Μπες στην τάξη & παρακολούθησε ένα case study!

Περιηγήσου στο υπερσύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, κτίριο συνολικής επιφάνειας 9.500 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Σεπτεμβρίου 2014, καλώντας τη Γραμματεία του IST στο 210 4822222 ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

** Σε περίπτωση που η συμμετοχή αφορά σε παραπάνω από 1 άτομο, πχ. ενδιαφερόμενος και οι γονείς του, παρακαλώ πολύ δηλώστε το σύνολο των ατόμων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.