Νέα

Create, Sh
Create, Share, Inspire! Τι θα λέγατε εάν ανακαλύπτατε την αυθεντική ομορφιά της Ελλάδας σχεδιάζοντας τον δικό σας προσωπικό οδηγό;
Create, Share, Inspire! Τι θα λέγατε εάν ανακαλύ

Business Voice: Wondergreece – Όλη η Ελλάδα σε ένα site

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 στο πλαίσιο του Business Voice, το IST θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την WONDERGREECE η οποία δημιούργησε έναν ιστότοπο που αποτελεί τόπο συνάντησης για όσους ταξιδεύουν στην Ελλάδα και προτιμούν να οργανώσουν αυτόνομα το ταξίδι τους. Μία ωραία ιδέα που έγινε επιχειρηματική πράξη από την ομάδα της Wondergreece. Θα τους υποδεχτούμε στο IST για να ακούσουμε την ιστορία επιτυχίας τους, αλλά κυρίως να αντλήσουμε έμπνευση για το πώς μία καινοτόμα ιδέα μπορεί να γίνει πράξη.

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Ταξιδέψαμε εντός και εκτός μονοπατιών, για να γνωρίσουμε την Ελλάδα από τις πιο γνωστές μέχρι τις κρυμμένες ομορφιές της.   Απολαμβάνουμε τον τόπο πεζοπορώντας, κολυμπώντας, συνομιλώντας και διακρίνοντας τα συστατικά εκείνα που συνθέτουν την Ελλάδα που είναι άξια θαυμασμού, εξ᾽ ου και το όνομα του ιστότοπου, WONDERGREECE, θαύμα Ελλάδα. Μέσα από τις προτεινόμενες εμπειρίες επιθυμούμε να προτρέψουμε τους ταξιδιώτες όχι μόνο να δουν τα αξιοθέατα αλλά να γνωρίσουν την Ελλάδα με όλες τις αισθήσεις τους και να βιώσουν την πλήρη εμπειρία που έχει να προσφέρει ένα  ταξίδι στη χώρα μας.»

Save the date! Είσοδος Ελεύθερη!