Νέα

Την Κ
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το IST φιλοξένησε την ημερίδα BIG SIG της Ενώσεως των Καθηγητών της Αγγλικής στην Ελλάδα.
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το IST φ&

Ημερίδα Big Sig Day στο IST College

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το IST φιλοξένησε την ημερίδα BIG SIG της Ενώσεως των Καθηγητών της Αγγλικής στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό αυτής της εκδήλωσης είναι η παράλληλη διεξαγωγή παρουσιάσεων με 4 κεντρικά θέματα: Διδασκαλία της Αγγλικής σε Παιδιά, Διδασκαλία της Αγγλικής για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς, Υπολογιστές στην Διδασκαλία της Αγγλικής και Δράμα και Λογοτεχνία στην Αγγλική. Με αυτή την ημερίδα, οι καθηγητές της Αγγλικής ενημερώνονται για οποιαδήποτε καινοτομία και πρακτική που μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει την διδασκαλία τους.

Κύρια ομιλήτρια ήταν η κα. Σουζάνα Αντωνάρου που αναφέρθηκε στον πολυσχιδή ρόλο που έχει ένας καθηγητής της Αγγλικής θέλοντας να επιτύχει την πολυεπίπεδη γλωσσική κατάρτιση και εξέλιξη των μαθητών του. Οι υπόλοιποι 8 ομιλητές εκπροσώπησαν μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, ιδιωτικά σχολεία, όπως την Ελληνογερμανική Αγωγή ή θεατρικές ομάδες όπως Το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Το IST, με την πολύτιμη βοήθεια της Υπεύθυνης του Αγγλικού Τμήματος Δρ. Μασούρα και του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή του κολεγίου κ. Μηναδάκη συνέβαλε στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της ημερίδας και υπήρξε, έτσι, πολύτιμος αρωγός στην βελτιστοποίηση των γνώσεων των συναδέλφων καθηγητών της Αγγλικής.

Το Αγγλικό Τμήμα του IST εκπροσώπησε η Δρ. Πέννυ Μασούρα, η κα. Βίκυ Ασίκη, η κα Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Ταμίας της TESOL-Ελλάδας), η κα Μαρία Μάκρα (Πρόεδρος της TESOL-Eλλάδας) και η κα Μαρούσα Παυλή.