Νέα

Στο IST
Στο IST επίκεντρο είναι ο Φοιτητής!
Στο IST επίκεντρο είναι ο Φοιτη

Πολιτική Εκπτώσεων για τους νέους Φοιτητές

Στο IST, κάθε υπηρεσία και κάθε δραστηριότητα έχει επίκεντρο τον Φοιτητή!

Το IST βρίσκεται στο πλευρό του φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του να έχει αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Επειδή στο IST πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι ένα πολύτιμο αγαθό και πρέπει να δίνονται σε όλους  ίσες ευκαιρίες, ενισχύουμε οικονομικά τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Θεωρούμε υποχρέωση μας και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης και πολιτικής να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν πανεπιστημιακή μόρφωση στο καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας.

Το IST προκειμένου να διευκολύνει περαιτέρω την πρόσβαση των νέων στην ανώτατη εκπαίδευση, έχει σχεδιάσει μία σειρά εκπτώσεων στα ετήσια δίδακτρα με τη δυνατότητα έκπτωσης μέχρι και 20%.

Η Διεύθυνση των Εγγραφών και οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του Κολλεγίου βρίσκονται στη διάθεσή του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. 

Κάλεσε μας τώρα και ενημερώσου!