Νέα

Tο θέμ
Tο θέμα του συνεδρίου ήταν: "Learning in the 21st Century", έλαβε χώρα στις 15 & 16 Μαρτίου 2014 και συγκέντρωσε πλήθος ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό...
Tο θέμα του συνεδρίου ήταν: "Learning in

Συμμετοχή του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας και του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας του IST College στο 35ο ετήσιο διεθνές συνέδριο της TESOL Greece

Το θέμα του συνεδρίου ήταν: "Learning in the 21st Century", έλαβε χώρα στις 15 & 16 Μαρτίου 2014 και συγκέντρωσε πλήθος ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με κεντρικούς ομιλητές την Δρ. Ελένη Λιβανίου, τον κ. Michael Robbs, τον Δρ. Herbert Puchta, τον κ. Bob Obee και τον κ. David Bradshaw (με σειρά εμφάνισης στο πρόγραμμα) το συνέδριο συγκέντρωσε πάνω από 530 άτομα και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ποιότητα και ποικιλία των θεμάτων του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: www.tesolgreece.org.

To IST College εκπροσωπήθηκε δυναμικά από τα στελέχη των τμημάτων Αγγλικής Φιλολογίας και Αγγλικής Γλώσσας που είναι και μέλη της TESOL Greece: Δρ. Πέννυ Μασούρα (Πρόεδρος του Δ.Σ της TG), Μαρία Μάκρα (Αντι-Πρόεδρος του Δ.Σ της TG), Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Δ.Σ της TG), Σοφία Παναγή (πρώην μέλος του Δ.Σ. & αρχισυντάκτρια του TG Newsletter), Μαρούσα Παυλή (πρώην μέλος Δ.Σ. της TG) Βίκυ Ασίκη και Ελένη Σπάπη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα μέλη των τμημάτων Αγγλικής Φιλολογίας και Αγγλικής Γλώσσας συμμετέχουν ενεργά στις ημερίδες και στα συνέδρια της TESOL ώστε να επενδύουν στη συνεχή επαγγελματική τους κατάρτιση και ανέλιξη και για να ενισχύουν την ήδη δυναμική σύνδεση του κολεγίου IST με τους αντίστοιχους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Το κολέγιο IST ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία των μελών του σε οργανισμούς διεθνούς κύρους όπως η TESOL ήταν παρόν και σαν χορηγός του Συνεδρίου όπως αποδεικνύουν τα μπλουζάκια των εθελοντών από διάφορα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας και από το πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετά το τέλος της θητείας της Δρ. Πέννυ Μασούρα (Διευθύντρια των τμημάτων Αγγλικής Φιλολογίας και Αγγλικής Γλώσσας του κολεγίου IST) από την προεδρεία της TESOL το κολέγιο IST συνεχίζει τη δυναμική του παρουσία/εκπροσώπηση στον οργανισμό. Είμαστε όλοι και όλες ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι εξελέγη πρόεδρος της TESOL, η κ. Μαρία Μάκρα, ενώ η κ. Ιωάννα Γεωργακοπούλου εξελέγη ταμίας του Δ.Σ της TESOL Greece.