Νέα

Tο IST δ
Tο IST διοργανώνει, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, το Parents’ Day, μία ημέρα αφιερωμένη σε θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους γονείς, τις οικογένειές τους και φυσικά, τους φοιτητές.
Tο IST διοργανώνει, σε τακτά χρον

Parents’ Day

Θεωρώντας τον ρόλο των γονέων καθοριστικό στην υποστήριξη των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το IST διοργανώνει, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, το Parents’ Day, μία ημέρα αφιερωμένη σε θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους γονείς, τις οικογένειές τους και φυσικά, τους φοιτητές. 

Στο πλαίσιο αυτό, το IST διοργάνωσε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του, το 1ο Parents’ Day του ακαδημαϊκού έτους ενημερώνοντας τους γονείς για την επίδοση των παιδιών τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλία με θέμα «Η μορφή της σύγχρονης αγοράς εργασίας, τα επαγγέλματα με προοπτικές και η στάση των γονέων κατά τη διάρκεια των σπουδών των παιδιών τους». 

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, φοιτητές, γονείς και IST συμβάλλουμε όλοι μαζί στο να κάνουμε τα επόμενα χρόνια των παιδιών μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία!