Νέα

Το IST
Το IST και η ΣΒΙΕ διοργανώνουν Σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΑ) στην Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (Β-ΚΑΑ) και στην Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση (ΑΕΑ).
Το IST και η ΣΒΙΕ διοργανώνουν &

Πιστοποιημένο Σεμινάριο για την Αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής

Το IST και η ΣΒΙΕ διοργανώνουν Σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΑ) στην Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (Β-ΚΑΑ) και στην Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση (ΑΕΑ).

Τα σεμινάρια είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC) και θα πραγματοποιηθούν: την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 ώρα 14:30-20:30 στις εγκαταστάσεις του IST, Πειραιώς 72, στο Μοσχάτο. 

Το σεμινάριο μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες στην άμεση αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής, ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό και εκπαιδευτικό του προσανατολισμό.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού (30 την ημέρα) των εκπαιδευομένων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Υπεύθυνη για το επιστημονικό πρόγραμμα:

Λ. Παπαδημητρίου Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε τη στην κα Άννυ Μπάβα,  Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων IST, Τηλ. Επικοινωνίας:  210-4822222, e-mail: irm@ist.edu.gr

Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του σχετικού εγχειριδίου που οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν με την εγγραφή τους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής