Νέα

Την Π
Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, το IST φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του μια, ανοιχτή στο κοινό, σειρά διαλέξεων σχετικά με την υγεία των γυναικών.
Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, το IST φιλ&omi

Σεμινάριο για την υγεία των γυναικών

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, το IST φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του μια, ανοιχτή στο κοινό, σειρά διαλέξεων σχετικά με την υγεία των γυναικών. Τη σειρά των διαλέξεων διοργάνωσε η Ένωση Αμερικανίδων Ελλάδος (AWOG) με απώτερο σκοπό να ενημερωθεί το κοινό για σημαντικά θέματα υγείας που αφορούν τις γυναίκες καθώς και τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης αυτών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες διακεκριμένων γιατρών, να συνομιλήσουν μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις, καθώς και να καθοδηγηθούν για θέματα που αφορούν στην υγεία τους.

Η Ένωση Αμερικανίδων Ελλάδος ιδρύθηκε (AWOG) το 1948 και αποτελεί έναν μη- κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως κύριο μέλημα την παροχή βοήθειας σε ελληνικά ιδρύματα. Τα μέλη της AWOG διοργανώνουν δράσεις με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων, καθώς και εκπαιδευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση θα βρείτε εδώ: www.awogreece.org