Νέα

Το θέ
Το θέμα του συνεδρίου ήταν: "Teaching to New Heights" έλαβε χώρα στις 21 & 22 Μαρτίου 2015 και συγκέντρωσε πληθώρα ομιλητών από διάφορες χώρες και ηπείρους.
Το θέμα του συνεδρίου ήταν: "Teachin

Συμμετοχή του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας του IST College στο 36ο ετήσιο διεθνές συνέδριο της TESOL Greece

Το θέμα του συνεδρίου ήταν: "Teaching to New Heights" και έλαβε χώρα στις 21 & 22 Μαρτίου 2015 και συγκέντρωσε πληθώρα ομιλητών από διάφορες χώρες και ηπείρους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: www.tesolgreece.org

To IST College εκπροσωπήθηκε δυναμικά από τα στελέχη του, που είναι και μέλη της TESOL Greece: Δρ. Πέννυ Μασούρα (Πρώην Πρόεδρος της TG), Μαρία Μάκρα (πρόεδρος  της TG), Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Ταμίας του Δ.Σ του TG),  Μαρούσα Παυλή (πρώην μέλος Δ.Σ. της TG), και Βίκυ Ασίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα μέλη του τμημάτος Αγγλικής Γλώσσας συμμετέχουν ενεργά στις ημερίδες και στα συνέδρια της TESOL ώστε να επενδύουν στη συνεχή επαγγελματική τους κατάρτιση και ανέλιξη και για να ενισχύουν την ήδη δυναμική σύνδεση του IST με τους αντίστοιχους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, ενώ το IST συνεχίζει να ενισχύει το επιστημονικό έργο της TESOL με τη χορηγία των χαρακτηριστικών μπλουζών των εθελοντών, που είναι φοιτητές του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας και μαθητές ιδιωτικών σχολείων. 

Είμαστε όμως όλοι και όλες ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί η κ. Ιωάννα  Γεωργακοπούλου εξελέγη αντι-πρόεδρος, ενώ η  κ. Μαρούσα Παυλή παραμένει συντονίστρια της ομάδας ειδικού ενδιαφέροντος της Eκπαίδευσης Eνηλίκων της TESOL Greece.