Νέα

Σε τα
Σε τακτά χρονικά διαστήματα του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνεται στο IST σειρά διαλέξεων και παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Business Voice».
Σε τακτά χρονικά διαστήματα τ&omi

Business Voice: SCA Hygiene Products A.E

Σε τακτά χρονικά διαστήματα του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνεται στο IST σειρά διαλέξεων και παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Business Voice». Οι καλεσμένοι-εισηγητές, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, μέσα από τις παρουσιάσεις τους, κατατοπίζουν για θέματα τα οποία αφορούν στις εταιρείες τις οποίες εκπροσωπούν, για θέματα επικαιρότητας, αλλά και για παραδείγματα περιπτώσεων που έχουν αντιμετωπίσει, δίνοντάς την ευκαιρία στους φοιτητές να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες όλων των κλάδων της οικονομίας.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στα πλαίσια του μαθήματος, δύο στελέχη της SCA HYGIENE PRODUCTS A.E. ο κ. Ιάσων Καπλάνης (Marketing Manager & LMT Member) και η κα Βασιλική Κοντάρη (Regional Demand Manager, Region East) θα επισκεφτούν το IST για να μιλήσουν για την εργασιακή καθημερινότητα ενός στελέχους σε μια πολυεθνική εταιρεία, εν μέσω δύσκολης οικονομικά συγκυρίας, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Save the date! Είσοδος Ελεύθερη!